Вилучити іноземну мову з переліку обов‘язкових предметів НМТ.

Хочу попросити вилучити англійську мову з переліку обов‘язкових предметів НМТ. Під час повномасштабного вторгнення росії в Україну багато дітей знаходяться під обстрілами, або є переселенцями, саме тому у них немає змоги вивчати іноземну мову з самого початку, особливо коли не знаєш елементарних азів. 

Українська система освіти недоскональна, дуже мало де іноземна мова вивчається на нормальному рівні, особливо це стосується дітей, які проживають в сільській місцевості, де навіть під час мирного часу не було нормальної програми по вивченню іноземної мови, а під час повномасштабного вторгнення ситуація в декілька разів погіршилась. Також діти не мають змоги вивчати одну мову постійно, коли дитина змінює школу, змінюється і іноземна мова, яка в кожній школі різна. майже кожна дитина зштовхнулась хоча б з однією з цих проблем.

Саме тому робити іноземну мову обов'язковою - це поставити хрест на майбутньому абітурієнта.

Пропоную альтернативу для вирішення питання. додати до переліку предметів НМТ: українську мову, історію та математику. А якщо дитині потрібен для вступу ще один предмет, то здати його в інший час, обираючи між: фізикою, хімією, біологією чи іноземною мовою.

Підписати петицію

By signing, I accept that Єлизавета will be able to see all the information I provide on this form.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.


I give consent to process the information I provide on this form for the following purposes:




Платна реклама

Ми покажемо цю петицію 3000 особам.

Дізнатися більше...