Дуже прикра ситуації або збір підписів,щоб мене не виселили з грутожитку

Я, Лукеча Богдан Олександрович студент 3 курсу спеціальності Математика, прийшов до гуртожитку, в свою кімнату 2 березня. В кімнаті вже були мій співмешканець Гузь Олександр та його друг Біленко Владислав з кімнати 444.

Я почав проводити онлайн урок о 14:30. Хлопці почали заважати: виражалися нецензурною лексикою, кричали, сміялися наче «обкурені», ображали  мене, принижували перед моєю ученицею. Я просив припинити, Влада покинути кімнату, проте у відповідь лунала досить дивна фраза: «Убей меня». Моя учениця була свідком, урок був зірваний. Але «булінг» продовжувався їх двоє, а я один.            

Коли я підійшов до них, хотів виставити Влада за двері, він підвівся, рипнувся на мене, хотів вдарити, але я його випередив. Він взяв ножа,який був поруч з ним і пішов на мене, починав замахуватися на мене, мені вдалося вибити ножа ногою, який впав потім на підлогу. Далі Влад накинувся на мене, повалив на підлогу, і почався рукопашний бій. В цей час Олександр стояв осторонь, трохи згодом він нас розтягнув. Я втік з кімнати, Влад залишився в моїй кімнаті ,через 5 хв я повернувся, Влад жадав помсти, хотів мене вдарити, проте Олександр йому не дозволив. Влад погрожував піти до поліції,запитував: «Сколько стоят мои побои». Далі я залишився в кімнаті, Влад пішов до себе в кімнату.            

Минуло більше місяця з цього прикрого інцеденту, в мене був час подумати над скоєним. Безперечно, в цьому моєї вини багато, я піддався на  провокацію! Мені дуже прикро, що трапилася така дуже неприємна ситуація, мені треба було зреагувати більш цивілізовано, а не піддаватися на провокацію.              

Чому ми збираємо підписи? Із - за цієї ситуації мене хочуть виселете з гуртожику. Під час студентського засідання, рада проголосувала з рахунком 3:4 не на мою користь, проте серед тих членів ради, які голосували за виселення був голос мого співмешканця Гузя Олександра, який є також учасником інцеденту, тому на мою думку цей голос не є об'єктивним.

За допомогою цієї петиції ми можемо вплинути на рішення щодо мого виселення . Тому я дуже прошу Вас підтримати мене і підписати цю петицію, оскільки кожен підпис є важливим!

Дякую!

P.S. Я веду здоровий спосіб життя: займаюся спортом, не п'ю алкоголь, не курю сигарети, не вживаю наркотичні засоби і не починаю конфлікти першим. За всі 3 роки проживання в гуртожитку я не порушив жодного правила проживання в ньому і це перший неприємний інцидент, який трапився зі мною.


Лучека Богдан Олександрович    Зв'язатися з автором петиції

Підписати петицію

By signing, I accept that Лучека Богдан Олександрович will be able to see all the information I provide on this form.

We will not display your email address publicly online.

We will not display your email address publicly online.


I give consent to process the information I provide on this form for the following purposes:




Платна реклама

Ми покажемо цю петицію 3000 особам.

Дізнатися більше...